Verzenden & retourneren


VERZENDING:
Voor 16.00u besteld is dezelfde dag verzonden.
In de meeste gevallen heeft u het dus de volgende dag al in huis!

VERZENDKOSTEN:
Binnenland €5 en gratis vanaf €20
Buitenland €10 en gratis vanaf €100

RETOURNEREN:
Om hygiënische redenen nemen wij bedtextiel, kussens en dekbedden waarvan de verpakking verbroken is NIET retour. Artikelen die u retour wilt sturen kunt u goed verpakt opsturen naar:

Kussensenzo
Brugstraat 14
6031 EG Nederweert

Onder vermelding van:
1. Naam;
2. Order- of factuurnummer;
3. IBAN waar het orderbedrag op teruggestord dient te worden;
4. Aantal artikelen en omschrijving van artikelen dat retour komt;
5. (eventueel) de reden van retourneren

U bent niet verplicht om een reden op te geven. Wij vragen u echter dit wel te doen, zodat wij onze diensten kunnen verbeteren. Natuurlijk horen wij ook graag wanneer een artikel u goed bevalt! Een e-mail naar [email protected] of berichtje of facebook is zo geplaatst! 

TERUGSTORTEN VAN ORDERBEDRAG:
Volgens de wet kopen op afstand heeft u wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Wanneer u gebruik maakt van het retourrecht dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant.

VOORKOM RETOURNEREN en ben zeker van uw aankoop:
Voor hoofdkussens hanteren wij een speciaal testprogramma waar u gratis en vrijblijvend de kussens thuis in eigen bed kunt uittesten. Dit is helaas niet mogelijk via internet, maar alleen vanuit onze fysieke winkel. Alle artikelen uit de webshop zijn op voorraad in onze winkel. Woont u in de buurt. Kom eens een kijkje nemen.

U kunt hier het retourformulier downloaden.
Download retourformulier.