Shortama's

block
block
Min: €0 Max: €70

Charlie Choe Shortama Moments

Deze shortama is uitgevoerd in een prachtig lichtblauwe kleur. De short heeft een grafisch patroon met veel rondjes.

€39,95

Charlie Choe Shortama Lama

Heerlijk luchtige shortama met spaghetti bandjes. De shortama is voorzien van een feestelijke opdruk van Lama's. Helemaal hip tegenwoordig.

€39,95

Charlie Choe Shortama Better in Pyjamas

Deze shortama zit perfect. De bijpassende tekst "Life is better in Pyjamas" is natuurlijk ook 100% toepasselijk. Blijf vandaag maar eens lekker thuis!

€39,95

Charlie Choe Shortama Aloha

Shortama met tropische opdruk op een effe roze shirt. De short is voorzien van prachtig tropisch bloemenpatroon met roze afwerkingen.

€45,90

Essenza - Homewear Shortama Saona Verano Green

Of het nou door de print van schilderachtige mooie witte lelies op de top komt of de trendy groene kleur: deze shortama van ESSENZA blijf je dragen.

€69,90

Ringella-Bloomy Shortama Flowers Tinte

Tinte shortama (100% katoen) van Ringella met een gebloemd tshirt met ronde hals en gestreepte broek met lint om te strikken.

€41,90 €39,95

Ringella-Bloomy Shortama Flowers Himbeereis

Himmbeereis shortama (100% katoen) van Ringella met een gebloemd tshirt met ronde hals en gestreepte broek met lint om te strikken.

€41,90 €39,95

Charlie Choe Shortama Wilder Blue

Shortama met tanktop en opdruk met tekst op een effe blauw shirt. De short is voorzien van prachtig gevogeld patroon met mooie afwerkingen.

€42,90

Charlie Choe Shortama Blue Hummingbird

Shortama in lichte kleur met heel veel kolibrietjes. Aloha vakantie! Aloha zomer. Deze shortama geeft heerlijk draagcomfort.

€39,95

Charlie Choe Shortama La Vie Boheme

Shortama in donkere kleur met tropisch bloemenmotief. Aloha vakantie! Aloha zomer. Deze shortama geeft heerlijk draagcomfort. Heerlijk luchtige shortama voor de warme zomermaanden.

€39,95

Charlie Choe Shortama Squeeze Fruits

Heerlijk zoette shortama in lichtblauwe kleur. Deze shortama geeft heerlijk draagcomfort. Heerlijk luchtige shortama voor de warme zomermaanden.

€39,95

Charlie Choe Shortama Like a Butterfly

Zo mooi als een prachtige vlinder! Deze shortama geeft heerlijk draagcomfort. Heerlijk luchtige shortama voor de warme zomermaanden met prachtige opdruk.

€39,95

Ringella-Bloomy Shortama Limegreen flowers-pt.

Limegreen shortama van Ringella Bloomy in prachtig gebloemd dessin. Deze shortama is voorzien van een indigo gekleurde bijpassende broek.

€53,90 €49,95

Ringella-Bloomy Jumpsuit Fuchsia flowers-pt.

Fuchsia Jumpsuit van Ringella Bloomy in prachtig gebloemd dessin. Dit jumpsuit heeft een koord om het bij de taille strakker te trekken.

€39,95

Ringella-Lingerie Shortama La Vie Boheme

Een lila gekleurde shortama van Ringella. Het t-shirt is voorzien van een opdruk van een roos met de tekst "La Vie Boheme".

€35,95

Ringella Shortama Ice Cream

Een frisse shortama van Ringella. Het t-shirt is voorzien van een opdruk van een ijshoorntje met drie ijsbolletjes en de tekst "All you need is Ice Cream".

€35,95