Hoofdkussen Fit Pillow

Perfect voor de actieve slaper, met drie kamers voor wisselende slaaphoudingen.

€89,00 Incl. btw
Merk:
M line


Beschikbaarheid:
+ -
Toevoegen aan winkelwagen
 • Informatieplus

 • Ontspannen slaap voor actieve mensen

  Niet ieder mens heeft dezelfde behoeften en voorkeuren als het om een hoofdkussen gaat. Zo wil de een liever een zacht kussen, terwijl de ander juist een stevig kussen prefereert. Een geschikt hoofdkussen draagt altijd bij aan een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat je een kussen hebt die perfect aansluit aan je wensen en slaapgewoonten. Ben je bijvoorbeeld erg actief tijdens je slaap? Wissel je regelmatig van ligpositie? In dat geval is de M line Fit Pillow het beste kussen voor jou. De Fit Pillow van M line past zich namelijk volledig aan hun lighouding aan dankzij de innovatieve technieken die erin verwerkt zijn.

  Aanpasbaar aan iedere lighouding

  Wat de Fit Pillow bijzonder maakt, is te vinden binnenin het kussen: Het Fit Pillow bestaat uit drie losse kamers. Deze separate kamers passen zich volledig aan naar de wisselende ligpositie van je lichaam tijdens het slapen. Hierdoor ervaar je optimale ondersteuning en drukverdeling, zelfs tijdens de meest woelige nachten. De losse kamers van het kussen zorgen er voor dat je hoofd in lijn blijft met je favoriete lighouding. Bovendien garandeert de nekuitsparing van dit kussen dat je schouders optimaal aansluiten aan het kussen. Het Fit pillow kan naar wens worden aangepast door de vulling te doseren, je kunt daardoor niet alleen de dikte van het kussen aanpassen, maar zelfs de dikte van de drie verschillende kamers. 

  Droog en aangenaam slaapcomfort

  Uiteraard zijn de drie separate kamers en de nekuitsparing niet de enige specificaties die de Fit Pillow zo bijzonder maken. Zo beschikt dit kussen van M line over een innovatief vezel: DACRON Hollofil Active. Dit type vezel, ook vaak gebruikt in de sportwereld, zorgt voor een perfecte afvoer van transpiratievocht. Bovendien ervaar je een aangenaam comfort dankzij de zachte vezels. De Fit Pillow is voorzien van een wasbare katoenen tijk. De tijk zit in een vezeldichte binding. Hierdoor slaap je heerlijk ontspannen op een zacht en fris hoofdkussen.

  Het is mogelijk om het Energy Pillow bij te vullen, dit kost €19,-.

   
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus