Hoofdkussen Energy Pillow II

Een stevig kussen, aanpasbaar aan je persoonlijke voorkeur.

€89,00 Incl. btw
Merk:
M line


Beschikbaarheid:
+ -
Toevoegen aan winkelwagen
 • Informatieplus

 • Aanpasbaar aan persoonlijke voorkeuren

  Als je op zoek bent naar een stevig kussen dat aanpasbaar is naar je persoonlijke voorkeur, dan is de M line Energy Pillow II iets voor jou. De vorm in combinatie met de hoogte van een kussen bepalen namelijk hoe gespannen je nek- en ruggenwervels zullen zijn. Met de Energy Pillow II kun je zelf het kussen de ideale vorm en hoogte geven. De Air-based binnenhoes is makkelijk bereikbaar via de rits, vanwaar de vulling afgestemd kan worden op je persoonlijke wensen.

  In de Energy kussens zit een vulling van traagschuimvlokken (60%) gecombineerd met Comforel bolletjes (40%). De schuimvlokken hechten niet aan elkaar waardoor je geniet van optimale ventilatie.

  Kussen met zachte vulling

  M line heeft twee varianten van de Energy Pillow: De Energy Pillow I en de Energy Pillow II. Beide kussens zijn eenvoudig aan te passen naar je persoonlijke voorkeur. Het verschil tussen de twee Energy Pillows zit in de vulling. De Energy Pillow I is een zacht kussen, de Energy Pillow II is wat steviger. Wanneer je liever op een wat zachter kussen slaapt, dan is de Energy Pillow I dus het beste alternatief. Beide kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 40 x 60 centimeter en 50 x 60 centimeter.

  Het is mogelijk om het Energy Pillow bij te vullen, dit kost €19,-.

   
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus