Hoofdkussen Castella Orion

Dit hoofdkussen is leverbaar in 3 hoogtes, 2 hardheden en heeft een latex kern voor een optimale verlichting en ondersteuning van hoofd en nek gedurende de nacht.

€119,00 Incl. btw
Merk:
Castella


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • De Castella Orion hoofdkussens hebben een latex kern voor een optimale verlichting en ondersteuning van hoofd en nek gedurende de nacht. Ook bij een zwaardere belasting is dit kussen een uitstekende oplossing. De hoogwaardige latex kern, bestaande uit 50% natuurlatex en voor 50% synthetische latex, zorgt voor constant voor een stabiele ondersteuning gedurende de gehele nacht. Door de nekinkeping aan de voorzijde van het hoofdkussen sluit de Castella Orion optimaal aan op schouders en nek. Al deze punten samen maakt de Castella Orion dan ook zeer geschikt voor mensen met schouder en/of nekklachten.

  De tijk van de Castella Orion bestaat uit een combinatie van viscose, polyester en elastan. De latex kern van het hoofdkussen kan eenvoudig uit de tijk worden verwijderd, zodat de tijk gewassen kan worden. 

  Het regelmatig luchten van uw hoofdkussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch leven van uw hoofdkussen. Het overbodig wassen van de Castella Orion tijk raden wij dan ook af. Wanneer u meer dan gemiddeld transpireert raden wij een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

  De Castella Orion is verkrijgbaar in 3 hoogtes in 2 hardheden. Dit zijn 6 verschillende hoofdkussens waarbij voor iedereen een juiste maat en hardheid zit. Voor een advies op maat nodigen wij u van harte uit in onze winkel.

  Belangrijk voor een gezonde nachtrust is een kwalitatief slaapsysteem. Dit systeem bestaat niet alleen uit een aangepaste bodem en goed matras, maar ook uit een goed hoofdkussen dat bij u en uw matras past.

  Iedere slaper is bijzonder en heeft zijn of haar eigen slaapprofiel. Bij ons in de winkel is het mogelijk om alle hoofdkussens te proef liggen, maar u krijgt ook het advies van ons om uw hoofdkussen thuis in eigen bed uit te testen. Dit geheel vrijblijvend.

   

   

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus