block
block
Min: €0 Max: €40

So Cute Sierkussen Strawberry

Het kussen heeft dezelfde achtergrond als het overtrek. In het midden natuurlijk de grote aardbei waarnaar de titel verwijst.

€19,95 €7,50

So Cute Dekbedovertrek Strawberry

Dit dekbedovertrek heeft een prachtige print met lieflijke vormen. In het midden natuurlijk de grote aardbei waarnaar de titel verwijst.

€39,95

So Cute Sierkussen Ruby

Het kussen heeft dezelfde achtergrond als het overtrek. In het midden een prachtige lijst met diamanten met in het midden een mooie bloem.

€19,95 €7,50

So Cute Dekbedovertrek Ruby

Dit dekbedovertrek is uitgevoerd met robijnen hartjes, een rode carrousel, strikjes en een heel mooi middelpunt van een van hartjes gevormd bloemstuk.

€39,95

So Cute Sierkussen Lieva

Afgewisseld met twee sierranden en in het midden een grote afbeelding van een lief meisje die met make-up speelt.

€19,95 €7,50

So Cute Dekbedovertrek Lieva

De verschillende, decoratieve patronen zoals strikjes, bloemen en hartjes geven dit overtrek een lieve uitstraling.

€39,95

So Cute Sierkussen Joy

Het kussen heeft hetzelfde ontwerp als het overtrek. Verschillende afbeeldingen in mooie kleuren die je vrolijk maken als je er naar kijkt.

€19,95 €7,50

So Cute Dekbedovertrek Joy

Het dekbedovertrek is uitgevoerd met een print van verschillende, decoratieve patronen zoals rozen, vlinders, vogeltjes strikjes en pareltjes.

€39,95

So Cute Sierkussen Candy

Het sierkussen heeft een print in verschillende patronen, zoals bloemen en hartjes en de vrolijke kleuren maken het geheel compleet.

€19,95 €7,50

So Cute Dekbedovertrek Candy

De overtrek heeft een print in verschillende patronen, zoals bloemen en hartjes en de vrolijke kleuren maken het geheel compleet. 

€39,95

So Cute Dekbedovertrek Lynn

Deze overtrek van So Cute is een vrolijke toevoeging aan de slaapkamer. Op het overtrek staan bloemen centraal in een dessin met vintage uitstraling.

€39,95