block
block
Min: €0 Max: €50

Ringella-Lingerie Pyjama White Butterfly

Pyjama met caprihose in donkerblauwe kleur. Het t-shirt is off-white en voorzien van vlinderprint, halve doorknoop en klein dakje op de borst.

€39,95

Ringella-Lingerie Nachthemd White Butterfly

Off-white nachthemd met een all-over vlinder patroon. Het nachthemd is voorzien knopen en heeft een nette afwerking in donkerblauwe stof.

€29,95

Ringella-Lingerie Pyjama Golden Flower

Deze pyjama heeft een gestreept patroon met in verschillenden met op de top een prachtige opdruk van een bloem in goud. De broek is voorzien van bloemenprint.

€39,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Golden Flower

Dit nachthemd heeft een mooi gestreept patroon in zwart met een mooie gouden opdruk in een bloemenpatroon en is van 100% katoen gemaakt.

€29,95

Ringella-Lingerie Pyjama Zwarte streep met bloem

Deze pyjama heeft een mooi gestreept patroon met in verschillenden tinten roze bloemen. Op de borst een leuke strik als detail. De broek heeft een gebloemd patroon.

€49,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Zwarte streep met bloem

Dit nachthemd heeft een mooi gestreept patroon in zwart met wit met in verschillenden tinten roze bloemen. Op de borst een leuke strik als detail.

€39,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Ruby Libelle

Een net nachthemd in rustige roze kleur. Op de voorkant is het nachthemd voorzien van Libelle opdruk en blinkende kleine steentjes.

€29,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Paradise bird met doorknoop

Prachtig mooi nachthemd met groentinten in het dessin en viscose kwaliteit. Het nachthemd is een langer model met doorknoop en zakken.

€39,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Paradise bird

Prachtig mooi nachthemd met groentinten in het dessin en viscose kwaliteit. Het nachthemd is een korter model, perfect voor de zomerdagen.

€35,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Tweet tweet

Een prachtig nachthemd met een grappig kuikentjes patroon in verschillende kleuren. Op de borst zit een leuk zakje met een klein strikje.

€29,95

Ringella-Lingerie Shortama La Vie Boheme

Een lila gekleurde shortama van Ringella. Het t-shirt is voorzien van een opdruk van een roos met de tekst "La Vie Boheme".

€35,95