block
block
Min: €0 Max: €50

Ringella-Bloomy Nachthemd Flowers Tinte

Tinte nachthemd van Ringella met een prachtig bloemen dessin. Het nachthemd is bij de mouwen voorzien van een gestreept patroon en heeft een ronde hals.  

€24,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Red Glitter

Rood gestreept nachthemd met korte mouw, ronde hals en knoopjes. Op de borst van het nachthemd een klein zakje met "LOVE" in glitter.

€34,95

Ringella-Bloomy Shortama Flowers Tinte

Tinte shortama (100% katoen) van Ringella met een gebloemd tshirt met ronde hals en gestreepte broek met lint om te strikken.

€41,90 €39,95

Ringella-Bloomy Shortama Flowers Himbeereis

Himmbeereis shortama (100% katoen) van Ringella met een gebloemd tshirt met ronde hals en gestreepte broek met lint om te strikken.

€41,90 €39,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Flowers Himbeereis

Himmbeereis nachthemd van Ringella met een prachtig bloemen dessin. Het nachthemd is bij de mouwen voorzien van een gestreept patroon en heeft een ronde hals.  

€24,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Pink Bouket

Dit nachthemd heeft een prachtige print van bloemen. De mouwen zijn voorzien van boord in donkerblauwe kleur om het geheel een rijke uitstraling te geven.

€35,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Navy Bouket

Dit nachthemd heeft een prachtige print van bloemen. De mouwen zijn voorzien van boord in lichtblauwe kleur om het geheel een rijke uitstraling te geven.

€35,95

Ringella-Bloomy Shortama Limegreen flowers-pt.

Limegreen shortama van Ringella Bloomy in prachtig gebloemd dessin. Deze shortama is voorzien van een indigo gekleurde bijpassende broek.

€53,90 €49,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Limegreen/Blue flowers-pt.

Limegreen Ringella Bloomy nachthemd in prachtig gebloemd dessin. Het nachthemd heeft aan de onderkant de kleur blauw met hetzelfde bloemdessin.

€29,95

Ringella-Bloomy Jumpsuit Fuchsia flowers-pt.

Fuchsia Jumpsuit van Ringella Bloomy in prachtig gebloemd dessin. Dit jumpsuit heeft een koord om het bij de taille strakker te trekken.

€39,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Fuchsia/Blue flowers-pt.

Fuchsia Ringella Bloomy nachthemd in prachtig gebloemd dessin. Het nachthemd heeft aan de onderkant de kleur blauw met hetzelfde bloemdessin.

€29,95

Ringella-Bloomy Nachthemd Blue/Fuchsia flowers-pt.

Blauw Ringella Bloomy nachthemd in prachtig gebloemd dessin. Het nachthemd heeft aan de onderkant de kleur fuchsia met hetzelfde bloemdessin.

€29,95