block
block
Min: €0 Max: €50

Melli Mello Dekbedovertrek Rikka

Dit Melli Mello Rikka-dekbedovertrek is een fleurige toevoeging aan je slaapkamer! Het overtrek is namelijk verfraaid met een print van prachtige bloemen.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Roswitha

Het modieuze Roswitha dekbedovertrek is fleurig en kleurrijk! De vele verschillende vormen, patronen en versieringen wisselen elkaar af en zorgen voor een vrolijke slaapkamer.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Mabo

Een vrolijk Melli Mello Dekbedovertrek Mabo. Door de vrolijke en frisse kleuren is dit een perfect dekbedovertrek voor in de zomer.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Kemya

Je bed opmaken wordt met het Melli Mello Kemya-dekbedovertrek haast een feestje. Het overtrek is voorzien van een print met prachtige bloemen en andere sierlijke patronen.

€39,95

Melli Mello Dekbedovertrek Aisha

Dankzij de mooie print verfraait het tegelijkertijd ook je bed en de slaapkamer. Het dessin is een combinatie van bloemen en andere figuren.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Adaline

Kleurrijke overtrek met een prachtige vormen, vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Floura

Kleurrijke overtrek met een prachtige vlinder en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Serena

Kleurrijke overtrek met veel zwart, vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Romy

Kleurrijke overtrek met een prachtig hart en koeienmotief. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Genevieve

Kleurrijke overtrek met een prachtige edelsteen in het midden. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Matja

Kleurrijke overtrek met een vlinder en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Layla

Kleurrijke overtrek met in het midden een elegante vlinder. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Kouch

Kleurrijke overtrek met in het midden een grote vlinder. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Verona

Kleurrijke overtrek met in het midden een groot hart. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Matts

Kleurrijke overtrek met grafische vormen en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Manuela

Kleurrijke overtrek met een vlinders en bloemen op lichte achtergrond. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Emanuel

Kleurrijke overtrek met een vlinder, fruit en bloemenpracht. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95