block
block
Min: €0 Max: €50

Kayori Overtrek Miyagi - Groen

Ervaar het bos in je eigen slaapkamer. De print van het Shinrin-Yoku Miyagi overtrek is met een digitale printtechniek ontworpen en lijkt levensecht.

€49,95

Kayori Overtrek Shizu - Antraciet

Elegant antraciet kleurige overtrek van het merk Kayori. Shizu betekend rust. Even geen drukte en hectiek. Het laten herstellen van lichaam en geest.

€49,95

Kayori Overtrek Aozora

Het blauw met witte dessin heeft een frisse uitstraling met een effen blauwe achterzijde. Het dekbedovertrek is op een duurzame wijze ontwikkeld en geproduceerd.

€49,95

Kayori Overtrek Isahaya

Streef om alles uit het leven te halen. De print van het Isamu Isahaya overtrek brengt met een digitale printtechniek de slaapkamer echt tot leven.

€49,95

Kayori Overtrek Akune - Blauw

De print van het overtrek is met een digitale printtechniek ontworpen en lijkt levensecht. Deze zit alleen op de voorkant, de achterkant is een uni kleur.

€49,95

Kayori Overtrek Kiayo - Silver

De stof van de Yugen Kiayo is van 100% biologisch katoen-satijn met de fijnste garens gemaakt, voor een extra soepel en zacht gevoel.

€49,95

Kayori Overtrek Nara- Antraciet

Een dekbedovertrek dat door zijn kleur rust in de slaapkamer creëert, dat is de Wabi Sabi Nara. Vind de schoonheid in het dekbedovertrek.

€49,95

Kayori Overtrek Shima - Antraciet

Het Wabi-Sabi Shima overtrek maakt zijn naam waar. De print van het overtrek is met een digitale printtechniek ontworpen en lijkt levensecht.

€49,95

Kayori Overtrek Shizu - Zand

Elegant zand kleurige overtrek van het merk Kayori. Shizu betekend rust. Even geen drukte en hectiek. Het laten herstellen van lichaam en geest.

€49,95

Kayori Overtrek Shizu - Wit

Elegant witte overtrek van het merk Kayori. Shizu betekend rust. Even geen drukte en hectiek. Het laten herstellen van lichaam en geest.

€49,95