block
block
Min: €0 Max: €70

Heckett Lane Dekbedovertrek Kimi

Het overtrek heeft een prachtige tekening van de binnenkant van steen in aardse kleuren zoals terra. Dit mooie overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Finestock

Prachtige overtrek in Ibiza stijl met veel pastelkleuren en veren in deze prachtige pasteltinten. De achterzijde is voorzien van grafisch patroon in roze tinten.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sheridon

Dekbedovertrek Sheridon laat een collage zien van patronen, materialen en dessins die we allemaal met luxe associëren.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Maxwell

Dekbedovertrek Maxwell is vooral blauw en blauwgrijs. Maar wie beter kijkt ontwaart de blauwdruk van een onderzeeboot. Heb je een slaapkamer met vergelijkbare tinten – en misschien een ‘nautisch’ karakter – dan is dit overtrek een passende aanvulling.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Floris

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Floris overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rosabella

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rosabella overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Brian

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Brian overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Kelly

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Kelly overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Chrys

Het overtrek heeft een oker geel gekleurde bloemenprint op de voorzijde op een lichte ondergrond. Dit mooie overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Kaz

Het overtrek is opgebouwd uit verschillende grafische vormen en donkere bloempatronen. Dit prachtige overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Marisol

Als een snoer van kerstlichtjes liggen de huisjes van dit dorpje aan de rand van het meer. Erboven reiken de scherpe bergtoppen naar de wolken.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Berk

Dekbedovertrek Berk is aan de ene zijde bedrukt met een winters landschap. Op de andere zijde is er een prachtige foto van een bos afgebeeld.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Florentina

Florentina is een Spaanse heilige die haar leven wijdde aan religie en leefde in soberheid. Het gelijknamige dekbedovertrek is ook sober, of eerder kalm. Maar dat zit hem in de subtiel toegepaste lichte tinten en de romige contrasten. Pioenen en andere bl

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Vaness

In dekbedovertrek Vaness spelen parels en edelstenen een belangrijke rol. In de achtergrond vragen oud-roze, Barokke printsjablonen en grijze gewassen inktvlekken om aandacht. Maar het zijn toch de bloemen met hun hart van gekleurde parels en de vlinders

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Nari

Dekbedovertrek Nari is met zijn mozaïek van strakke flatgebouwen, ramen en kozijnen hét dekbedovertrek voor je wat industriële, loftachtige slaapkamerinterieur.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Dagwood

Overtrek in grijstinten met vormen van bomen. Deze overtrek maakt het makkelijk om te mixen en matchen met sierkussens en plaids en staat direct mooi.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Jerry

Overtrek vol van kleur in horizontale lijnen over het overtrek. Alles behalve saai is deze overtrek te noemen en geeft direct een kleurrijke uitstraling in de kamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Dannemare

Prachtig patroon van natuurlijke vormen en van vele kleine vogels op een grijze ondergrond. De overtrek is van 100% twillkatoen en heeft een rijke velvet touch.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mandisa

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Mandisa overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Balfour

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Balfour overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Clove

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Clove overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sirocco

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Sirocco overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Iona

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Iona overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Ilva

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Ilva overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95
Pagina 1 van 13