block
block
Min: €0 Max: €70

Essenza Dekbedovertrek Rosey

Met deze overtrek van Essenza krijg je een dromerige sfeer in de slaapkamer! Onder dit poederzachte overtrek met een romantische print.

€69,95 €49,95

Essenza Dekbedovertrek Brohna steen

Deze stone kleurige overtrekset uit het ESSENZA trend-thema Boutique ademt elegantie en HALLO! Lente! Want, sierlijke getekende bloemen in pastelkleurige tinten.

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Xess Petrol

Breng een vleugje nostalgie in je slaapkamer met dit dekbedovertrek Xess van Essenza in de prachtige kleur Petrol met effen achterzijde.

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Bory Blue

Dit prachtige dessin in panterprint staat elegant in de kleurstelling blauw en wit van het Bory dekbedovertrek van Essenza.

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Xess Marsala

Breng een vleugje nostalgie in je slaapkamer met dit dekbedovertrek Xess van Essenza in de prachtige kleur Marsala met effen achterzijde.

€69,95
Essenza Dekbedovertrek Mamo Rose
-29%

Essenza Dekbedovertrek Mamo Rose

Het dekbedovertrek Mamo in rose van Essenza staat voor de rustgevende en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor de Scandinavische woonstijl.

€69,95 €49,95
Essenza Dekbedovertrek Mamo Blauw
-29%

Essenza Dekbedovertrek Mamo Blauw

Het dekbedovertrek Mamo in blauw van Essenza staat voor de rustgevende en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor de Scandinavische woonstijl.

€69,95 €49,95

Essenza Dekbedovertrek Maili Groen

Met deze overtrek haal je direct de botanische woonstijl in huis en verandert je slaapkamer in een oase van rust met het groene dekbedovertrek Maili.

€69,95 €49,95

Essenza Dekbedovertrek Fleur Taupe

Dit dekbedovertrek uit het Heritage-thema Enrich van ESSENZA is betoverend mooi! Laat je verleiden door de schilderachtige uitstraling en sprekende kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is effen in Taupe kleur. Het dekbedovertrek is gemaakt van 1

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Fleur Burgundy

Dit dekbedovertrek uit het Heritage-thema Enrich van ESSENZA is betoverend mooi! Laat je verleiden door de schilderachtige uitstraling en sprekende kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is effen in Burgundy stijl. Het dekbedovertrek is gemaakt va

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Fleur Golden Yellow

Dit dekbedovertrek uit het Heritage-thema Enrich van ESSENZA is betoverend mooi! Laat je verleiden door de schilderachtige uitstraling en sprekende kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is mosterd geel. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% zach

€69,95

Essenza Overtrek Flanel Bambi Brown

Prachtig dekbedovertrek in 100% katoenflanel kwaliteit van Essenza met Bambi print aan de voorzijde. De achterzijde is effen beige.

€59,95

Essenza Dekbedovertrek Cyrah Blauw

Op deze overtrekset uit het ESSENZA trend-thema Collector schitteren tropische bladeren in grijs-en blauwtinten. Botanische prints zijn namelijk helemaal hot!

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Fleur Nightblue

Dit dekbedovertrek uit het Heritage-thema Enrich van ESSENZA is betoverend mooi! Laat je verleiden door de schilderachtige uitstraling en sprekende kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is donkerblauw. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% zacht

€69,95