Melli-Mello

  • Geplaatst op
Melli-Mello

Melli Mello artikelen zijn kleurrijk en voorzien van grafische-, romantische-, etnische, gebloemde- en dierlijke prints.

Melli Mello is een nieuw merk dekbedovertrekken. Melli Mello betekend "mish mash", ofwel mix. Dit is ook waar de Melli Mello dekbedovertrekken voor staan. Deze dekbedovertrekken zijn een mix van van alles. Melli Mello dekbedovertrekken zijn kleurrijk en voorzien van grafische-, romantische-, etnische, gebloemde- en dierlijke prints. Alle Melli Mello dekbedovertrekken zijn luxueus gedecoreerd en zullen niet gemist worden door het oog. De unieke mix van romantiek, bloemen en andere elementen, gecombineerd met paradijselijk versierde dieren, of dierlijke patronen. Luxe gouden en metallic tinten worden afgewisseld met harde zwarte en witte lijnen of andere grafische patronen. Deze mix van stijlen geeft een zeer frisse en modieuze kijk op Melli Mello dekbedovertrekken.

De luxueuze Melli Mello dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een katoen satijnen binding. Hierdoor zijn de Melli Mello dekbedovertrekken kreukherstellend en zeer zacht!

Niet alleen hebben wij overtreksets van het merk, maar ook servies, handdoeken en sierkussens.