LingaDore Lounge

  • Geplaatst op
LingaDore Lounge

Hier hebben wij lang naar uitgekeken! De nieuwe collectie van LingaDore lounge collectie. De collectie bestaat uit de Zarah en Mari serie. Beide series hebben een compleet andere stijl - echter beiden te prachtig om te laten liggen!

LingaDore Lounge staat voor ultiem draagcomfort en elegantie. Draag LingaDore Lounge, lekker lui en toch volledig in stijl. Het is een collectie waarin iedere vrouw zich heerlijk kan ontspannen. Voor deze lounge-/homewear collecties wordt gebruik gemaakt van stijlvolle designs en de fijnste stoffen. De loungecollectie staat dus helemaal in het teken van zorgeloos ontspannen. Het neutrale kleurgebruik en de verscheidenheid in items, maakt deze collectie geschikt voor iedere vrouw.
Ga je het liefste voor een romantische lounge look? Dan kun je het beste gaan voor de zacht gekleurde Zarah serie. Met deze serie kun je naar hartenlust mixen en matchen, want alle items passen perfect bij elkaar. Alle items zijn gemaakt van een comfortabele zachte roze stof met prachtige kanten details.
Of Sit back and relax met de bohemian lounge serie genaamd Mari. Deze serie heeft zowel styles met print als items in uni-kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn. De stof van deze top is viscose/ polyester en voelt erg zacht aan op de huid.
Binnenkort ook bij ons in de winkel.