Katoensatijn overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €70

Heckett Lane Dekbedovertrek Florentina

Florentina is een Spaanse heilige die haar leven wijdde aan religie en leefde in soberheid. Het gelijknamige dekbedovertrek is ook sober, of eerder kalm. Maar dat zit hem in de subtiel toegepaste lichte tinten en de romige contrasten. Pioenen en andere bl

€69,95 €48,96
Melli Mello Dekbedovertrek Romy
-30%

Melli Mello Dekbedovertrek Romy

Kleurrijke overtrek met een prachtig hart en koeienmotief. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95 €34,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Simone

Parijs en pailetten: de jurkjes in de Moulin Rouge brengen al schuddend de muren van de nachtclub in beweging met hun schittering. De Eifeltoren en de vele lichtjes worden door het voorbijrazende verkeer ingehaald.

€69,95 €48,96
Essenza Dekbedovertrek Xess Petrol
-30%

Essenza Dekbedovertrek Xess Petrol

Breng een vleugje nostalgie in je slaapkamer met dit dekbedovertrek Xess van Essenza in de prachtige kleur Petrol met effen achterzijde.

€69,95 €48,96

Walra Original Dekbedovertrek Morning Sun

Overtrek in rustig wit met verschillende in pastel kleur bloemen. Deze overtrek heeft een luxe witte bies en geheel gemaakt uit 100% katoensatijn.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Banyan

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Banyan overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Fairview

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Fairview overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Aimee

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Aimee overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96
Melli Mello Dekbedovertrek Kemya
-30%

Melli Mello Dekbedovertrek Kemya

Je bed opmaken wordt met het Melli Mello Kemya-dekbedovertrek haast een feestje. Het overtrek is voorzien van een print met prachtige bloemen en andere sierlijke patronen.

€39,95 €27,96
Melli Mello Dekbedovertrek Adaline
-30%

Melli Mello Dekbedovertrek Adaline

Kleurrijke overtrek met een prachtige vormen, vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95 €34,96

Melli Mello Dekbedovertrek Matts

Kleurrijke overtrek met grafische vormen en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95 €34,96
Hip Dekbedovertrek Amee
-30%

Hip Dekbedovertrek Amee

Amee HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95 €27,96

Hip Dekbedovertrek Sima

Sima HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95 €27,96

Hip Dekbedovertrek Myrna

Myrna HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95 €27,96
Hip Dekbedovertrek Adele
-30%

Hip Dekbedovertrek Adele

Adele HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95 €27,96

Essenza Dekbedovertrek Brohna steen

Deze stone kleurige overtrekset uit het ESSENZA trend-thema Boutique ademt elegantie en HALLO! Lente! Want, sierlijke getekende bloemen in pastelkleurige tinten.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Karu

Dekbedovertrek Karu is 'gemaakt van' patchwork. Enerzijds van ethnische Aztekenmotieven, vermoedelijk afkomstig van tapijten. Anderzijds decoratief aan elkaar gestikte lapjes vintage stoffen. Voor een cosy atmosfeer met een vleugje mystiek in de slaapkame

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Febu

Mooie overtrek in grijstinten met kantenmotief aan zowel de voor- als achterzijde. De patronen verschillen wel van elkaar.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Roxy

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Roxy overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Jacky

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jacky overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Cecile

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Cecile overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96
Heckett Lane Dekbedovertrek Tory
-30%

Heckett Lane Dekbedovertrek Tory

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Tory overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Moia

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Moia overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96

Heckett Lane Dekbedovertrek Quinny

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Quinny overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95 €48,96
Pagina 1 van 6