Katoenen overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €80

Heckett Lane Dekbedovertrek Jardin

Kijk, dat is nou het leuke van dekbedovertrek Jardin. Aan de ene kant biedt het een kijkje in de tuin, met fraaie bloemen en silhouetten van vogels. Aan de andere kant ziet het eruit als een warme wollen deken met een mooi ingeweven ruit.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Nari

Dekbedovertrek Nari is met zijn mozaïek van strakke flatgebouwen, ramen en kozijnen hét dekbedovertrek voor je wat industriële, loftachtige slaapkamerinterieur.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Paco

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Paco overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Luca

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Luca overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Jet
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Jet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Champagne

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Champagne overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Africa

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Africa overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek  Helena
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Helena

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Helena overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Kiss

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Kiss overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Sky

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Sky overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

So Cute Dekbedovertrek Ruby

Dit dekbedovertrek is uitgevoerd met robijnen hartjes, een rode carrousel, strikjes en een heel mooi middelpunt van een van hartjes gevormd bloemstuk.

€39,95 €23,97

So Cute Dekbedovertrek Lieva

De verschillende, decoratieve patronen zoals strikjes, bloemen en hartjes geven dit overtrek een lieve uitstraling.

€39,95 €23,97
Hip Dekbedovertrek Botanica
-40%

Hip Dekbedovertrek Botanica

Botanica HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95 €23,97
Walra Dekbedovertrek Silence
-40%

Walra Dekbedovertrek Silence

Walra dekbedovertrek geïnspireerd door de natuur met een prachtige aquarel van een varenblad dat prachtig tot zijn recht komt op de witte achtergrond.

€39,95 €23,97

Walra Dekbedovertrek Flowerrain

Het Flower Rain dekbedovertrek geeft op een subtiele manier prachtige kleuren aan je minimalistische slaapkamer!

€39,95 €23,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Felipe

Dekbedovertrek Felipe biedt zo'n heerlijk knusse en gezellige mix van warme materialen in verschillende structuren en dichtheden. Alles wit, zodat het rust geeft in je slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Dirk

Overtrek met fotoprint van een prachtig landschap en van surfers. De achterzijde is voorzien van een print van golven van bovenaf gefotografeerd.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jacob

Een hilarische overtrek met 3D effect. De oceaan in 3D aan de voorzijde geeft een stoer effect in je slaapkamer. Achterzijde is wit geblokt wit lijnen in blauwtinten.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Violet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Violet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Evie
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Evie

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Evie overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Jools
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Jools

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jools overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Ries

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Ries overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Madilon
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Madilon

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Madilon overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Bloem

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Bloem overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Pagina 1 van 6