Katoenen overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €80

Heckett Lane Dekbedovertrek Maxwell

Dekbedovertrek Maxwell is vooral blauw en blauwgrijs. Maar wie beter kijkt ontwaart de blauwdruk van een onderzeeboot. Heb je een slaapkamer met vergelijkbare tinten – en misschien een ‘nautisch’ karakter – dan is dit overtrek een passende aanvulling.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Sky

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Sky overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Hip Dekbedovertrek Xandine

Xandine HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95 €23,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Tress

Dit dekbedovertrek Tress is versierd met een foto van wuivende rietpluimen op een zijde en een wollige bontvacht op de andere zijde.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jacob

Een hilarische overtrek met 3D effect. De oceaan in 3D aan de voorzijde geeft een stoer effect in je slaapkamer. Achterzijde is wit geblokt wit lijnen in blauwtinten.

€49,95 €29,97
Walra Dekbedovertrek Early Bird
-40%

Walra Dekbedovertrek Early Bird

Blauwe vogels bedrukt op een witte 100% katoenen overtrek. De achterzijde van het overtrek is effen blauw. De overtrek geeft een rustige sfeer in de kamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Sally

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Sally overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Rens

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rens overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Bamboo

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Bamboo overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Madilon
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Madilon

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Madilon overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Will

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Will overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Rachela

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rachela overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Walra Dekbedovertrek Uni blauw

Prachtig uni dekbedovertrek uit de Walra collectie. Aan de ene kant is het dekbed uni licht grijs, terwijl het dekbed aan de andere zijde een donkerdere grijs heeft.

€29,95 €17,97

So Cute Dekbedovertrek Joy

Het dekbedovertrek is uitgevoerd met een print van verschillende, decoratieve patronen zoals rozen, vlinders, vogeltjes strikjes en pareltjes.

€39,95 €23,97

Walra Dekbedovertrek Happiness

Het Happiness dekbedovertrek van Walra zorgt ervoor dat u elke ochtend met plezier opstaat. Het overtrek heeft een witte ondergrond met daarop blaadjes in een koperen kleur.

€39,95 €23,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jardin

Kijk, dat is nou het leuke van dekbedovertrek Jardin. Aan de ene kant biedt het een kijkje in de tuin, met fraaie bloemen en silhouetten van vogels. Aan de andere kant ziet het eruit als een warme wollen deken met een mooi ingeweven ruit.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Felipe

Dekbedovertrek Felipe biedt zo'n heerlijk knusse en gezellige mix van warme materialen in verschillende structuren en dichtheden. Alles wit, zodat het rust geeft in je slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jasmin

Dekbedovertrek Jasmin brengt een bloemenpracht in de slaapkamer. Wat opvalt zijn de frisse, vervagende kleuren. Tegelijk geeft het streeppatroon in tinten van smaragd een weldadige rust.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Vaness
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Vaness

In dekbedovertrek Vaness spelen parels en edelstenen een belangrijke rol. In de achtergrond vragen oud-roze, Barokke printsjablonen en grijze gewassen inktvlekken om aandacht. Maar het zijn toch de bloemen met hun hart van gekleurde parels en de vlinders

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Walsh

U kent ze wel, de vloerkleden van hergebruikte Perzen en andere Oriëntaalse tapijten. Met hun vintage karakter en vale, maar diepe kleuren. Dekbedovertrek Walsh haalt deze motieven de slaapkamer binnen, met mooie Barokke toevoegingen. Zacht als fluweel, z

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Nari

Dekbedovertrek Nari is met zijn mozaïek van strakke flatgebouwen, ramen en kozijnen hét dekbedovertrek voor je wat industriële, loftachtige slaapkamerinterieur.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jerry

Overtrek vol van kleur in horizontale lijnen over het overtrek. Alles behalve saai is deze overtrek te noemen en geeft direct een kleurrijke uitstraling in de kamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Central Park

Overtrek met een fotoprint van Central Park. De achterzijde heeft een patroon van bladeren. De overtrek is uitgevoerd in zwart wit met goudaccenten.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Dirk

Overtrek met fotoprint van een prachtig landschap en van surfers. De achterzijde is voorzien van een print van golven van bovenaf gefotografeerd.

€49,95 €29,97
Pagina 1 van 6