Flanellen overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €60

Heckett Lane Dekbedovertrek Dagwood

Overtrek in grijstinten met vormen van bomen. Deze overtrek maakt het makkelijk om te mixen en matchen met sierkussens en plaids en staat direct mooi.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Crispin

Het overtrek is namelijk verfraaid met ruitenpatroon in diverse grijstinten aan zowel de voor- als achterzijde.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Krystal

Het overtrek heeft een grijs ruitpatroon als ondergrond, met daarop prachtige roze bloemen. Dit geeft het overtrek een romantische sfeer.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Choo

Dit dekbedovertrek genaamd Choo is voorzien van een trendy breipatronen print in wit. Het relaxte dessin geeft je slaapkamer een frisse uitstraling.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Alaska

Overtrek met een grafisch motief dat je aan blokhutten doet denken. De mooie tinten blauw maken het overtrek makkelijk om te combineren met andere items.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mika

Overtrek met een leuk motief dat je aan blokhutten doet denken. De mooie tinten rood en grijs maken het overtrek makkelijk om te combineren met andere items.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Goldie

Overtrek met een prachtig dessin van bomen met kleine vogeltjes in lichte kleuren. Deze overtrek staat prachtig in je slaapkamer en geeft een warme uitstraling.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Bentley

Deze kleurrijke strepen geven een geblokt patroon aan de overtrek. Het overtrek is rustig en makkelijk te combineren met sierkussens.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Jackson

Een met sneeuw bedolven mooi stadje is te zien op dit prachtige rustige overtrek in wit met blauwtinten. De overtrek is perfect voor de wintermaanden.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Woud

De prachtige bloemfiguren op het taupe kleurige doek maken de flanellen overtrek uniek als winterse overtrek. Combineer deze overtrek met leuke sierkussens.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Winter

Deze overtrek in flanel is voorzien van allemaal kleine fotos van plaatsen waar het gesneeuwd heeft. Saai is deze overtrek absoluut niet te noemen.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Storm

De blauwe kleuren op deze flanellen overtrek maken de overtrek uniek. De natuurlijke vormen van planten geven de overtrek een rijke uitstraling.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sax

Rustige overtrek met ruiten in ijsblauwe kleuren. De overtrek is rustig en makkelijk te verrijken met sierkussens en plaids.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rover

Prachtige flanellen overtrek in taupe kleur met bruin en rode veren. De overtrek geeft een rijke en warme uitstraling aan jouw slaapkamer.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rock

Flanellen overtrek in bruinkleur. De overtrek heeft een geruit motief met bruin en groen en is erg rustig. Ideaal om te combineren met andere items als sierkussens.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek North

Prachtige flanellen overtrek met grijs en bruin gekleurde horizontale banen. Soms lijkt het alsof de banen voorzien zijn van reptielenmotief.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Noor

Flanellen overtrek in bruintinten met blaadjes. De overtrek geeft direct een herfstgevoel. Heb jij al zin om naar bed te mogen?

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Noel

Overtrek met veren in grijstinten. De overtrek is kleurloos waardoor deze in elke slaapkamer een rustige uitstraling zal geven.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Night Sky

Flanellen overtrek in grijstinten met een bevroren stad. De overtrek is erg modern en stoer. Wil je wat meer kleur, gebruik dan wat sierkussens en een plaid.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Nevada

Overtrek in roze tinten met rode bloemen. Een fleurige overtrek voor van de winter. Zou houd je de zomer toch nog lekker dichtbij.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Lux

Een mooie kanten motief op een roze ondergrond. Deze overtrek is anders dan normaal in flaneluitvoering. Een prachtige overtrek in rustige kleuren.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Lumi

Een prachtig groot bloemenboeket over de overtrek verspreid. Een prachtig modieuze overtrek. Deze zal perfect staan in jouw slaapkamer.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Ina

Overtrek in warme kleuren bruin, bordo en terra. De prachtige barok print maken de overtrek af en zal prachtig staan in jouw slaapkamer.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Hollie

All-over veren patroon maken deze overtrek een echte eye-catcher in de slaapkamer. Hou jij van veren? Dan is deze overtrek een must-have voor jou.

€59,95
Pagina 1 van 2