Overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €80

Heckett Lane Dekbedovertrek Kimi

Het overtrek heeft een prachtige tekening van de binnenkant van steen in aardse kleuren zoals terra. Dit mooie overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Finestock

Prachtige overtrek in Ibiza stijl met veel pastelkleuren en veren in deze prachtige pasteltinten. De achterzijde is voorzien van grafisch patroon in roze tinten.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Romy

Kleurrijke overtrek met een prachtig hart en koeienmotief. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Zo! Home Dekbedovertrek Imani

Het overtrek heeft een prachtige kleurrijke tekening van verf in de meest bijzondere en vrolijke kleuren. Dit mooie overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sheridon

Dekbedovertrek Sheridon laat een collage zien van patronen, materialen en dessins die we allemaal met luxe associëren.

€49,95

Kayori Overtrek Miyagi - Groen

Ervaar het bos in je eigen slaapkamer. De print van het Shinrin-Yoku Miyagi overtrek is met een digitale printtechniek ontworpen en lijkt levensecht.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Maxwell

Dekbedovertrek Maxwell is vooral blauw en blauwgrijs. Maar wie beter kijkt ontwaart de blauwdruk van een onderzeeboot. Heb je een slaapkamer met vergelijkbare tinten – en misschien een ‘nautisch’ karakter – dan is dit overtrek een passende aanvulling.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Floris

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Floris overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rosabella

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rosabella overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Brian

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Brian overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Kelly

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Kelly overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

So Cute Dekbedovertrek Strawberry

Dit dekbedovertrek heeft een prachtige print met lieflijke vormen. In het midden natuurlijk de grote aardbei waarnaar de titel verwijst.

€39,95

Melli Mello Dekbedovertrek Adaline

Kleurrijke overtrek met een prachtige vormen, vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Manuela

Kleurrijke overtrek met een vlinders en bloemen op lichte achtergrond. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Hip Dekbedovertrek Myrna

Myrna HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Chrys

Het overtrek heeft een oker geel gekleurde bloemenprint op de voorzijde op een lichte ondergrond. Dit mooie overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Kaz

Het overtrek is opgebouwd uit verschillende grafische vormen en donkere bloempatronen. Dit prachtige overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Marisol

Als een snoer van kerstlichtjes liggen de huisjes van dit dorpje aan de rand van het meer. Erboven reiken de scherpe bergtoppen naar de wolken.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Berk

Dekbedovertrek Berk is aan de ene zijde bedrukt met een winters landschap. Op de andere zijde is er een prachtige foto van een bos afgebeeld.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Florentina

Florentina is een Spaanse heilige die haar leven wijdde aan religie en leefde in soberheid. Het gelijknamige dekbedovertrek is ook sober, of eerder kalm. Maar dat zit hem in de subtiel toegepaste lichte tinten en de romige contrasten. Pioenen en andere bl

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Vaness

In dekbedovertrek Vaness spelen parels en edelstenen een belangrijke rol. In de achtergrond vragen oud-roze, Barokke printsjablonen en grijze gewassen inktvlekken om aandacht. Maar het zijn toch de bloemen met hun hart van gekleurde parels en de vlinders

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Nari

Dekbedovertrek Nari is met zijn mozaïek van strakke flatgebouwen, ramen en kozijnen hét dekbedovertrek voor je wat industriële, loftachtige slaapkamerinterieur.

€49,95

Essenza Dekbedovertrek Xess Petrol

Breng een vleugje nostalgie in je slaapkamer met dit dekbedovertrek Xess van Essenza in de prachtige kleur Petrol met effen achterzijde.

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Bory Blue

Dit prachtige dessin in panterprint staat elegant in de kleurstelling blauw en wit van het Bory dekbedovertrek van Essenza.

€69,95
Pagina 1 van 16