Bedtextiel

block
block
Min: €0 Max: €80

Heckett Lane Dekbedovertrek Canelle

Dekbedovertrek Canelle is een overtrek in een prachtige zoet roze kleur. De achterzijde heeft een lichtroze kleur en een mooi bloemenpatroon.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sheridon

Dekbedovertrek Sheridon laat een collage zien van patronen, materialen en dessins die we allemaal met luxe associëren.

€49,95

Kayori Overtrek Miyagi - Groen

Ervaar het bos in je eigen slaapkamer. De print van het Shinrin-Yoku Miyagi overtrek is met een digitale printtechniek ontworpen en lijkt levensecht.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Krystal

Het overtrek heeft een grijs ruitpatroon als ondergrond, met daarop prachtige roze bloemen. Dit geeft het overtrek een romantische sfeer.

€59,95
Pip Studio Dekbedovertrek GoodMorning Pink
-38%

Pip Studio Dekbedovertrek GoodMorning Pink

PIP Studio Dekbedovertrek Good Morning Pink! Een parmantige loopvogel die voorzichtig door een kleurrijk landschap vol ontluikende bloemen stapt.

€79,95 €49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sirocco

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Sirocco overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Zo! Home Dekbedovertrek Imani

Het overtrek heeft een prachtige kleurrijke tekening van verf in de meest bijzondere en vrolijke kleuren. Dit mooie overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Kaz

Het overtrek is opgebouwd uit verschillende grafische vormen en donkere bloempatronen. Dit prachtige overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Alix

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen zijn gebruik bij het dekbedovertrek Alix.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Yolanda

Dekbedovertrek Yolanda laat een feest van bloemen zien. De roze en lila kleuren maken het een frisse overtrek voor het voorjaar.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Bayamo

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Bayamo overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher in jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Wootton

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Wootton overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher in jouw slaapkamer.

€69,95

Kayori Overtrek Isahaya

Streef om alles uit het leven te halen. De print van het Isamu Isahaya overtrek brengt met een digitale printtechniek de slaapkamer echt tot leven.

€49,95

Kayori Overtrek Shima - Antraciet

Het Wabi-Sabi Shima overtrek maakt zijn naam waar. De print van het overtrek is met een digitale printtechniek ontworpen en lijkt levensecht.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Crispin

Het overtrek is namelijk verfraaid met ruitenpatroon in diverse grijstinten aan zowel de voor- als achterzijde.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Lavonne

Haal de herfst in huis met het dekbedovertrek Lavonne van Heckett & Lane! Het dubbelzijdige overtrek is op een kant bedrukt met een schitterende fotoprint.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mayour

Dit dekbedovertrek genaamd Mayour is voorzien van een prachtige print met witte pauwen . De andere zijde heeft een verenpatroon van de pauwen.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Ernie

Dekbedovertrek Ernie is 'zeker in de winter' een hit in de slaapkamer. De eekhoorntjes moeten nog wennen aan de sneeuw, maar springen op en over de met bevroren bladeren getooide takken. Dit is een dekbedovertrek om diep onder weg te kruipen.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Asya

Een prachtige natuuropname is de blikvanger van dekbedovertrek Asya. Verstild geeft het een onnavolgbaar rustiek effect aan jouw slaapkamer. De andere zijde toont een patroon in aardse tinten.

€69,95

Essenza Dekbedovertrek Rosey

Met deze overtrek van Essenza krijg je een dromerige sfeer in de slaapkamer! Onder dit poederzachte overtrek met een romantische print.

€69,95 €49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Hollie

All-over veren patroon maken deze overtrek een echte eye-catcher in de slaapkamer. Hou jij van veren? Dan is deze overtrek een must-have voor jou.

€59,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Iona

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Iona overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Zico

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Zico overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Elora

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Elora overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95
Pagina 1 van 18