Badtextiel

block
block
Min: €0 Max: €40

Heckett Lane Ombre Badjas Rosewater

Badjas met een prachtige kleurovergang (ombre effect) in de kleur rosewater. De badjas is gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit polyester die lekker warm aanvoelt.

€39,95

Walra Badtextiel Soft Cotton Navy Blauw

Dit donkerblauw gekleurde 550gr. badtextiel uit de Soft Cotton collectie van het kwaliteitsmerk Walra is superzacht en daardoor zeer fijn om je mee af te drogen of te wassen.

€3,95

Heckett Lane Ombre Badjas Taupe Grey

Badjas met een prachtige kleurovergang (ombre effect) in de kleur taupe grey. De badjas is gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit polyester die lekker warm aanvoelt.

€39,95

Heckett Lane Ombre Badjas Steel blue

Badjas met een prachtige kleurovergang (ombre effect) in de kleur steel blue. De badjas is gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit polyester die lekker warm aanvoelt.

€39,95

Heckett Lane Ombre Badjas Dark Gull Grey

Badjas met een prachtige kleurovergang (ombre effect) in de kleur dark gull grey. De badjas is gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit polyester die lekker warm aanvoelt.

€39,95

Heckett Lane Ombre Badjas Chalk blue

Badjas met een prachtige kleurovergang (ombre effect) in de kleur chalk blue. De badjas is gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit polyester die lekker warm aanvoelt.

€39,95

Walra Sumerrobe Blauw

De mooie structuur van deze summerrobe geeft het pure katoen de natuurlijke uitstraling van linnen. Deze voelt door een speciale behandeling heerlijk zacht.

€34,95

Walra Sumerrobe Kiezel

De mooie structuur van deze summerrobe geeft het pure katoen de natuurlijke uitstraling van linnen. Deze voelt door een speciale behandeling heerlijk zacht.

€34,95

Walra Hamamdoek Soft Cotton Antraciet

De luxe antraciet gekleurde hamamdoek van Walra is van uiterste topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm.

€19,95

Walra Hamamdoek Soft Cotton Navy Blauw

De luxe donker blauwe hamamdoek van Walra is van uiterste topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm.

€19,95

Walra Hamamdoek Soft Cotton Blauw

De luxe blauwe hamamdoek van Walra is van uiterste topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm.

€19,95

Walra Hamamdoek Soft Cotton Roze

De luxe roze hamamdoek van Walra is van uiterste topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm.

€19,95

Walra Hamamdoek Soft Cotton Kiezel

De luxe kiezelkleur hamamdoek van Walra is van uiterste topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm.

€19,95

Walra Hamamdoek Soft Cotton Wit

De luxe witte hamamdoek van Walra is van uiterste topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm.

€19,95

Walra Badtextiel Soft Cotton Antraciet

Dit antraciet gekleurde 550gr. badtextiel uit de Soft Cotton collectie van het kwaliteitsmerk Walra is superzacht en daardoor zeer fijn om je mee af te drogen of te wassen.

€3,95

Walra Badtextiel Soft Cotton Blauw

Dit blauw gekleurde 550gr. badtextiel uit de Soft Cotton collectie van het kwaliteitsmerk Walra is superzacht en daardoor zeer fijn om je mee af te drogen of te wassen.

€3,95

Walra Badtextiel Soft Cotton Roze

Dit roze gekleurde 550gr. badtextiel uit de Soft Cotton collectie van het kwaliteitsmerk Walra is superzacht en daardoor zeer fijn om je mee af te drogen of te wassen.

€3,95

Walra Badtextiel Soft Cotton Kiezel

Dit kiezel gekleurde 550gr. badtextiel uit de Soft Cotton collectie van het kwaliteitsmerk Walra is superzacht en daardoor zeer fijn om je mee af te drogen of te wassen.

€3,95

Walra Badtextiel Soft Cotton Wit

Dit wit gekleurde 550gr. badtextiel uit de Soft Cotton collectie van het kwaliteitsmerk Walra is superzacht en daardoor zeer fijn om je mee af te drogen of te wassen.

€3,95