LingaDore

De LingaDore collectie is zeer uitgebreid en divers en biedt voor elke vrouw volop keuze mogelijkheden. Of het nu lingerie is, of lounge mode, of een prachtige badmode set, LingaDore heeft het allemaal. Hieronder vindt u een korte omschrijving van onze merken: LingaDore (lingerie), LingaDore Lounge, LingaDore Night, Moments by LingaDore, LingaDore Beach en LingaDore Daily.

Helaas verkopen wij alleen de Lounge en Night collectie via internet op het moment. De lingerie hebben we in onze winkel te weert hangen. Lotus Lingerie - Weert in de maasstraat.

LingaDore Lounge & LingaDore Night

LingaDore biedt meer dan alleen lingerie. Tot de collecties behoren ook LingaDore Lounge en LingaDore Night. LingaDore Lounge staat voor ultiem draagcomfort en elegantie. Voor deze lounge-/homewear collecties wordt gebruik gemaakt van stijlvolle designs en de fijnste stoffen.

De LingaDore Night collectie bestaat uit verleidelijke, maar toch stijlvolle, vrouwelijke nachtseries. Gecombineerd met LingaDore lingerie ziet elke vrouw er onweerstaanbaar uit in LingaDore Night.