Looks

block
block
Min: €0 Max: €5

LingaDore LingaDore Yade / Selina

LingaDore brengt ook mooie nachtkleding voor dames op de markt tegen zeer attractieve prijzen. De LingaDore Night collectie bestaat uit verleidelijke, maar toch stijlvolle, vrouwelijke nachtseries.

LingaDore LingaDore Mari

Sit back and relax met de bohemian lounge serie genaamd Mari. Deze serie heeft zowel styles met print als items in uni-kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn. De stof voelt erg zacht aan op de huid.

LingaDore LingaDore Zarah

Ga je voor een romantische lounge look? Dan kies je voor de zacht gekleurde Zarah serie. Deze serie kun je mixen en matchen, want alle items passen perfect bij elkaar. Alle items zijn gemaakt van een comfortabele zachte roze stof met kanten details.

Melli Mello

Melli Mello dekbedovertrekken zijn kleurrijk en voorzien van grafische-, romantische-, etnische, gebloemde- en dierlijke prints. Alle Melli Mello dekbedovertrekken zijn luxueus gedecoreerd en zullen niet gemist worden door het oog.

LingaDore Chavi

LingaDore biedt dit seizoen ook een kalme en neutrale serie aan, namelijk Chavi. Deze stijlvolle en vrouwelijke serie is verkrijgbaar in de kleuren gebroken wit en in 2 tinten blauw.

LingaDore Zarah

Ga je het liefste voor een romantische lounge look? Dan kun je het beste gaan voor de zacht gekleurde Zarah serie. Alle items zijn gemaakt van een comfortabele zachte roze stof met prachtige kanten details.

LingaDore Dora

De nieuwe Dora serie uit de hoogst comfortabele en populaire LingaDore Lounge collectie wordt gekenmerkt door haar warme kleurgebruik. De kleur rumba red brengt een vleugje kleur in uw winterdagen.

LingaDore Ivana

De nieuwe Ivana serie is erg uitgebreid en bevat vele comfortabele items. Deze serie kenmerkt zich door haar neutrale kleurgebruik. De kleuren black, grey en carbon black staat elke vrouw.