block
block
Min: €0 Max: €40

Ringella-Lingerie Nachthemd Paradise bird met doorknoop

Prachtig mooi nachthemd met groentinten in het dessin en viscose kwaliteit. Het nachthemd is een langer model met doorknoop en zakken.

€39,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Tweet tweet

Een prachtig nachthemd met een grappig kuikentjes patroon in verschillende kleuren. Op de borst zit een leuk zakje met een klein strikje.

€29,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Love&Shine all day

Nachthemd van Ringella in donker blauwe kleur met tekst "Love and shine all day". Het nachthemd hefet aan de hals mooie accenten in roze met hartjes. Ook aan het uiteinde van de mouw zijn deze accenten terug te zien.

€29,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Free to Rock

Kobalt blauw nachthemd uit de Ringella serie met gouden opdruk "Free to Rock". Het nachthemd heeft bij de mouwen roesjes.

€29,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Ruby Libelle

Een net nachthemd in rustige roze kleur. Op de voorkant is het nachthemd voorzien van Libelle opdruk en blinkende kleine steentjes.

€29,95

Ringella-Lingerie Nachthemd Paradise bird

Prachtig mooi nachthemd met groentinten in het dessin en viscose kwaliteit. Het nachthemd is een korter model, perfect voor de zomerdagen.

€35,95

Ringella-Lingerie Shortama La Vie Boheme

Een lila gekleurde shortama van Ringella. Het t-shirt is voorzien van een opdruk van een roos met de tekst "La Vie Boheme".

€35,95