Katoensatijn overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €70

Melli Mello Dekbedovertrek Roswitha

Het modieuze Roswitha dekbedovertrek is fleurig en kleurrijk! De vele verschillende vormen, patronen en versieringen wisselen elkaar af en zorgen voor een vrolijke slaapkamer.

€49,95

Essenza Dekbedovertrek Ceran multi

Wat een prachtig bloemenfestijn is er te zien op deze overtrek. De overtrek is gemaakt een in 100% katoensatijn kwaliteit en heeft een aquarellen bloemtekening.

€69,95 €49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Sumera

Kleurrijke overtrek met in het midden een elegante hart. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Dewy

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Dewy overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Wilson

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Wilson overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Maya

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Maya overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Lucas

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Lucas overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Melli Mello Dekbedovertrek Abigail

Overtrek in grijs en zwart met vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Matja

Kleurrijke overtrek met een vlinder en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Layla

Kleurrijke overtrek met in het midden een elegante vlinder. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Jonah

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jonah overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Roxy

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Roxy overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Vida

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Vida overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Jagger

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jagger overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Ezra

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Ezra overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Kent

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Kent overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Limerstone

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Limerstone overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Elora

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Elora overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Lee

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Lee overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Melli Mello Dekbedovertrek Fay

Met het Melli Mello Fay-dekbedovertrek creëer je in een handomdraai een stijlvolle en rustige sfeer in de slaapkamer.

€39,95

Melli Mello Dekbedovertrek Floura

Kleurrijke overtrek met een prachtige vlinder en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Isabella

Kleurrijke overtrek met een hertje en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Hip Dekbedovertrek Sima

Sima HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95

Hip Dekbedovertrek Sentha

Sentha HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95
Pagina 1 van 6