Katoensatijn overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €70

Melli Mello Dekbedovertrek Adaline

Kleurrijke overtrek met een prachtige vormen, vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Hillway

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Hillway overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Casablanca

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Casablanca overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Melli Mello Dekbedovertrek Sumera

Kleurrijke overtrek met in het midden een elegante hart. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Kouch

Kleurrijke overtrek met in het midden een grote vlinder. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Hip Dekbedovertrek Amee

Amee HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95

Essenza Dekbedovertrek Ceran multi

Wat een prachtig bloemenfestijn is er te zien op deze overtrek. De overtrek is gemaakt een in 100% katoensatijn kwaliteit en heeft een aquarellen bloemtekening.

€69,95 €49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Cody

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Cody overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Shally

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Shally overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Cato

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Cato overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Morris

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Morris overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Melli Mello Dekbedovertrek Rikka

Dit Melli Mello Rikka-dekbedovertrek is een fleurige toevoeging aan je slaapkamer! Het overtrek is namelijk verfraaid met een print van prachtige bloemen.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Fay

Met het Melli Mello Fay-dekbedovertrek creëer je in een handomdraai een stijlvolle en rustige sfeer in de slaapkamer.

€39,95

Melli Mello Dekbedovertrek Matja

Kleurrijke overtrek met een vlinder en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Layla

Kleurrijke overtrek met in het midden een elegante vlinder. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Matts

Kleurrijke overtrek met grafische vormen en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Hip Dekbedovertrek Lazira

Lazira HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Jonah

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jonah overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Roxy

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Roxy overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Dewy

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Dewy overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Vida

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Vida overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Wilson

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Wilson overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mandisa

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Mandisa overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Carter

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Carter overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95
Pagina 1 van 5