Katoenen overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €80

Walra Dekbedovertrek Portland Antraciet

Dit donker grijs geblokte motief is leverbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van 100% fijn geweven katoen, ademend en voelt zacht en comfortabel aan.

€29,95

Walra Dekbedovertrek Early Bird

Blauwe vogels bedrukt op een witte 100% katoenen overtrek. De achterzijde van het overtrek is effen blauw. De overtrek geeft een rustige sfeer in de kamer.

€49,95

Walra Dekbedovertrek Julliet

De speelse stippen print in combinatie met het roze motiefje op de achterkant en de zilveren afwerking maken deze Julliet een musthave!

€39,95

Walra Dekbedovertrek Happiness

Het Happiness dekbedovertrek van Walra zorgt ervoor dat u elke ochtend met plezier opstaat. Het overtrek heeft een witte ondergrond met daarop blaadjes in een koperen kleur.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Luca

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Luca overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Broolyn Bridge

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Evie overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Spring Blossom

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Spring Blossom overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Champagne

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Champagne overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Ries

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Ries overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Walra Dekbedovertrek Dots

Stijlvol met stippen! Walra dekbedovertrek Dots is fris en heeft een eigentijdse print van getekende koperkleurige stippen.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Steward Rose

Combineer stoer en zacht met het Stewart Vintage Rose dekbedovertrek van Walra! Dit overtrek is gemaakt van stonewashed katoen en voelt daardoor superzacht aan.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Steward Jade

Combineer stoer en zacht met het Stewart Vintage Jade dekbedovertrek van Walra! Dit overtrek is gemaakt van stonewashed katoen en voelt daardoor superzacht aan.

€39,95

Walra Original Dekbedovertrek Morning Sun

Overtrek in rustig wit met verschillende in pastel kleur bloemen. Deze overtrek heeft een luxe witte bies en geheel gemaakt uit 100% katoensatijn.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Paco

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Paco overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Violet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Violet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Tygo

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Scarlett overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Scarlett

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Scarlett overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rens

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rens overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Pink Parrot

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Pink Parrot overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Marcelina

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Marcelina overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mirabel

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Mirabel overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Damai Dekbedovertrek maika

Dankzij het rustige dessin kunt u het overtrek goed combineren met ander beddengoed en accessoires in diverse kleuren.

€79,95

Walra Dekbedovertrek Portland Grijs

Dit grijs geblokte motief is leverbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van 100% fijn geweven katoen, ademend en voelt zacht en comfortabel aan.

€29,95

Walra Dekbedovertrek Portland Navy

Dit blauw geblokte motief is leverbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van 100% fijn geweven katoen, ademend en voelt zacht en comfortabel aan.

€29,95
Pagina 1 van 6