Katoenen overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €80

Hip Dekbedovertrek Botanica

Botanica HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Steward Jade

Combineer stoer en zacht met het Stewart Vintage Jade dekbedovertrek van Walra! Dit overtrek is gemaakt van stonewashed katoen en voelt daardoor superzacht aan.

€39,95

Walra Original Dekbedovertrek Morning Sun

Overtrek in rustig wit met verschillende in pastel kleur bloemen. Deze overtrek heeft een luxe witte bies en geheel gemaakt uit 100% katoensatijn.

€69,95

Walra Dekbedovertrek Portland Antraciet

Dit donker grijs geblokte motief is leverbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van 100% fijn geweven katoen, ademend en voelt zacht en comfortabel aan.

€29,95

Walra Dekbedovertrek Pleated Taupe

Prachtig uni dekbedovertrek uit de Walra collectie. Deze overtrek is geheel in taupe uitgevoerd en heeft leuke accenten bovenaan het overtrek.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Steward Rose

Combineer stoer en zacht met het Stewart Vintage Rose dekbedovertrek van Walra! Dit overtrek is gemaakt van stonewashed katoen en voelt daardoor superzacht aan.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Early Bird

Blauwe vogels bedrukt op een witte 100% katoenen overtrek. De achterzijde van het overtrek is effen blauw. De overtrek geeft een rustige sfeer in de kamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Paco

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Paco overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Luca

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Luca overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Brad

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Brad overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Senado

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Senado overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Marine

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Marine overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Walra Dekbedovertrek Uni grijs

Prachtig uni dekbedovertrek uit de Walra collectie. Aan de ene kant is het dekbed uni licht grijs, terwijl het dekbed aan de andere zijde een donkerdere grijs heeft.

€29,95

Walra Dekbedovertrek Not White Enough

Smetteloos wit Walra dekbedovertrek met een tekst met een knipoog. De tekst Not white enough is geplaatst in een actueel rank lettertype.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Happiness

Het Happiness dekbedovertrek van Walra zorgt ervoor dat u elke ochtend met plezier opstaat. Het overtrek heeft een witte ondergrond met daarop blaadjes in een koperen kleur.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Violet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Violet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Scarlett

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Scarlett overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Sally

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Sally overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Spring Blossom

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Spring Blossom overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Eve

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Eve overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rens

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rens overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Pitt

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Pitt overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Finch

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Finch overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mazamet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Mazamet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95
Pagina 1 van 6