Katoenen overtreksets

block
block
Min: €0 Max: €80

Heckett Lane Dekbedovertrek Felipe

Dekbedovertrek Felipe biedt zo'n heerlijk knusse en gezellige mix van warme materialen in verschillende structuren en dichtheden. Alles wit, zodat het rust geeft in je slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jerry

Overtrek vol van kleur in horizontale lijnen over het overtrek. Alles behalve saai is deze overtrek te noemen en geeft direct een kleurrijke uitstraling in de kamer.

€49,95 €29,97

Walra Dekbedovertrek Pleated Taupe

Prachtig uni dekbedovertrek uit de Walra collectie. Deze overtrek is geheel in taupe uitgevoerd en heeft leuke accenten bovenaan het overtrek.

€39,95 €23,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jardin

Kijk, dat is nou het leuke van dekbedovertrek Jardin. Aan de ene kant biedt het een kijkje in de tuin, met fraaie bloemen en silhouetten van vogels. Aan de andere kant ziet het eruit als een warme wollen deken met een mooi ingeweven ruit.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Jasmin

Dekbedovertrek Jasmin brengt een bloemenpracht in de slaapkamer. Wat opvalt zijn de frisse, vervagende kleuren. Tegelijk geeft het streeppatroon in tinten van smaragd een weldadige rust.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Vaness
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Vaness

In dekbedovertrek Vaness spelen parels en edelstenen een belangrijke rol. In de achtergrond vragen oud-roze, Barokke printsjablonen en grijze gewassen inktvlekken om aandacht. Maar het zijn toch de bloemen met hun hart van gekleurde parels en de vlinders

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Walsh

U kent ze wel, de vloerkleden van hergebruikte Perzen en andere Oriëntaalse tapijten. Met hun vintage karakter en vale, maar diepe kleuren. Dekbedovertrek Walsh haalt deze motieven de slaapkamer binnen, met mooie Barokke toevoegingen. Zacht als fluweel, z

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Nari

Dekbedovertrek Nari is met zijn mozaïek van strakke flatgebouwen, ramen en kozijnen hét dekbedovertrek voor je wat industriële, loftachtige slaapkamerinterieur.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Central Park

Overtrek met een fotoprint van Central Park. De achterzijde heeft een patroon van bladeren. De overtrek is uitgevoerd in zwart wit met goudaccenten.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Finestock
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Finestock

Prachtige overtrek in Ibiza stijl met veel pastelkleuren en veren in deze prachtige pasteltinten. De achterzijde is voorzien van grafisch patroon in roze tinten.

€49,95 €29,97

Walra Dekbedovertrek Steward Rose

Combineer stoer en zacht met het Stewart Vintage Rose dekbedovertrek van Walra! Dit overtrek is gemaakt van stonewashed katoen en voelt daardoor superzacht aan.

€39,95 €23,97

Walra Dekbedovertrek Early Bird

Blauwe vogels bedrukt op een witte 100% katoenen overtrek. De achterzijde van het overtrek is effen blauw. De overtrek geeft een rustige sfeer in de kamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Paco

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Paco overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Violet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Violet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Tygo

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Scarlett overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Purple Rain

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Purple Rain overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Lost and Found
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Lost and Found

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Lost and Found overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Luca

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Luca overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Evie
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Evie

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Evie overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Jools
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Jools

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jools overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Heckett Lane Dekbedovertrek Jet
-40%

Heckett Lane Dekbedovertrek Jet

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Jet overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Spring Blossom

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Spring Blossom overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Brad

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Brad overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97

Heckett Lane Dekbedovertrek Champagne

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Champagne overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95 €29,97
Pagina 1 van 6