Bedtextiel

block
block
Min: €0 Max: €80

Walra Dekbedovertrek Portland Antraciet

Dit donker grijs geblokte motief is leverbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van 100% fijn geweven katoen, ademend en voelt zacht en comfortabel aan.

€29,95

Melli Mello Dekbedovertrek Rikka

Dit Melli Mello Rikka-dekbedovertrek is een fleurige toevoeging aan je slaapkamer! Het overtrek is namelijk verfraaid met een print van prachtige bloemen.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Sumera

Kleurrijke overtrek met in het midden een elegante hart. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Walra Dekbedovertrek Julliet

De speelse stippen print in combinatie met het roze motiefje op de achterkant en de zilveren afwerking maken deze Julliet een musthave!

€39,95

Walra Dekbedovertrek Early Bird

Blauwe vogels bedrukt op een witte 100% katoenen overtrek. De achterzijde van het overtrek is effen blauw. De overtrek geeft een rustige sfeer in de kamer.

€49,95

Walra Dekbedovertrek Happiness

Het Happiness dekbedovertrek van Walra zorgt ervoor dat u elke ochtend met plezier opstaat. Het overtrek heeft een witte ondergrond met daarop blaadjes in een koperen kleur.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Avril

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Avril overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Hip Dekbedovertrek Amee

Amee HIP dekbedovertrek met kleurrijke, sierlijke figuren! HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor moderne, vernieuwende en kleurrijke ontwerpen.

€39,95

Walra Dekbedovertrek Dots

Stijlvol met stippen! Walra dekbedovertrek Dots is fris en heeft een eigentijdse print van getekende koperkleurige stippen.

€39,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mandisa

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Mandisa overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mulberry

Deze 100% Twillkatoen overtreksets van Heckett Lane stralen elegantie en klasse uit. Het Mulberry overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Give

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Give overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Mille

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Mille overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Rivillo

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Rivillo overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€69,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Luca

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Luca overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Broolyn Bridge

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Evie overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Champagne

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Champagne overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Heckett Lane Dekbedovertrek Ries

Heckett Lane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. Het Ries overtrek is door de vormen en kleuren een echte eyecatcher voor jouw slaapkamer.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Kemya

Je bed opmaken wordt met het Melli Mello Kemya-dekbedovertrek haast een feestje. Het overtrek is voorzien van een print met prachtige bloemen en andere sierlijke patronen.

€39,95

Melli Mello Dekbedovertrek Fay

Met het Melli Mello Fay-dekbedovertrek creëer je in een handomdraai een stijlvolle en rustige sfeer in de slaapkamer.

€39,95

Melli Mello Dekbedovertrek Aisha

Dankzij de mooie print verfraait het tegelijkertijd ook je bed en de slaapkamer. Het dessin is een combinatie van bloemen en andere figuren.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Adaline

Kleurrijke overtrek met een prachtige vormen, vlinders en bloemen. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Romy

Kleurrijke overtrek met een prachtig hart en koeienmotief. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95

Melli Mello Dekbedovertrek Genevieve

Kleurrijke overtrek met een prachtige edelsteen in het midden. Door een speciale easycare behandeling is de overtrek strijkvrij.

€49,95
Pagina 1 van 14